Hello Champs Here is the 10 Questions Home Work for Famous Error Spotting Rules. Kindly Answer the given Questions

ERROR SPOTTING

1. They have been (A) married for (B) / last June (C) /No error.

2. It was 1974 (A) / and she had been (B) / living in Newyork for 1964. (C) /No error (D).

3. We played (A) / cards still Midnight (B) /No Error (C).

4. The Institution was (A) / founded since 30 years (B) /No error (C).

5. Vinith goes to (A) / the temple for (B) / a couple of hours everyday (C) / No error (D).

6. The Shop outside our house (A) / will be closed from (B) / 6 AM still 6 PM Tomorrow (C) / No Error (D).

7. Raja is (A) / living here (B) / for 2011 (C) /No error (D).

8. Ajay have been (A) / learning classical Dance (B) / for 8 Years (C) / No Error (D).

9. We are going (A) / to Germany (B) / from the Summer (C) / No Error (D).

10. Dinesh and Ratha have (A) / been good friends (B) / for our School days (C) /No Error (D).

Error Spotting – Answers

1. They have been (A) married for (B) / last June (C) /No error.
Answer: B) Since

2. It was 1974 (A) / and she had been (B) / living in Newyork for 1964. (C) /No error (D).
Answer: C) Since

3. We played (A) / cards still Midnight (B) /No Error (C).
Answer: B) Until

4. The Institution was (A) / founded since 30 years (B) /No error (C).
Answer: B) Ago

5. Vinith goes to (A) / the temple for (B) / a couple of hours everyday (C) / No error (D).
Answer: D) No Error

6. The Shop outside our house (A) / will be closed from (B) / 6 AM still 6 PM Tomorrow (C) / No Error (D).
Answer: C) Until

7. Raja is (A) / living here (B) / for 2011 (C) /No error (D).
Answer: C) Since

8. Ajay have been (A) / learning classical Dance (B) / for 8 Years (C) / No Error (D).
Answer: (A) Ajay – Singular Noun, So Use β€˜has’

9. We are going (A) / to Germany (B) / from the Summer (C) / No Error (D).
Answer: C) for

10. Dinesh and Ratha have (A) / been good friends (B) / for our School days (C) /No Error (D).
Answer: C) Since

Click here for more explanation
Famous Error Spotting Rules

Our Products

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here